Skip to main content

Nu är det några månader sedan vi öppnade Hotell Havsporten. Havsporten är ett obemannat hotell med visionen att erbjuda en unik och modern hotellupplevelse där enkelhet och teknologi går hand i hand för att ge er största möjliga bekvämlighet. Vi är stolta över den positiva respons vi fått från många och vi är glada att höra att så många har njutit av sin vistelse hos oss.

Som med alla nya satsningar har vi dock stött på några utmaningar, med teknik och bokningssystem. Vi förstår att detta har orsakat olägenheter för några av gästerna och vi beklagar verkligen de problem som uppstått. Vi vill försäkra er om att vi tar dessa utmaningar på största allvar.

Vi arbetar kontinuerligt med att identifiera och åtgärda problem som uppstår. Vi utvärderar kontinuerligt våra system och processer för att säkerställa att vi kan erbjuda den bästa möjliga servicen till våra gäster. Feedback är ovärderlig i denna process och vi uppskattar verkligen de som tar sig tid att dela sina upplevelser med oss.

Vi vill tacka för tålamod och förståelse under denna inledande fas. Tveka inte att kontakta oss med frågor eller om vi kan hjälpa till på något sätt.

Information på Havsportens hemsida
Bokning på Booking.com